Zöldséges sült csirke: A csirkehúst (mellet és combot) kicsontozzák és feldarabolják. Agyagedényben zöldségekkel együtt (paradicsom, paprika, karfiol, brokkoli, hagyma stb.) grillezni kezdik. Ha a zöldségek megsültek, kiveszik őket, és a húst boros-tejszínes mártással tovább párolják. Sózzák és őrölt indiai fűszerekkel ízesítik (chili, bors, kurkuma, koriander, kardamom, kömény stb.) Saját szaftjával és a sült zöldségekkel tálalják. (Felső kép.)
Kebab: Indiai fűszerekből ízlés szerinti keveréket készítenek, ezt kevés olajon apróra vágott hagymával megpirítják. Ha kicsit kihűl, hozzákeverik a darált bárány- vagy csirkehúshoz. Apró kolbászokat formáznak belőle, és előmelegített sütőben - zsiradék nélkül - kisütik, gyakorlatilag grillezik. Mielőtt elkészül, kevés olajjal meglocsolják.

Gosht: A bárányhúst apróra vágják és sós vízben majdnem készre főzik. Olajon megpirítják az indiai fűszereket, majd a hagymát és fokhagymát. Beleteszik a bárányhúst, utánfűszerezik és készre párolják. A vége előtt tehéntúrót kevernek hozzá, körülbelül feleannyit, mint a hús mennyisége.
